Als delegios da l'uniun internationela dellas associaziuns d'alpinismo (U. I. A. A.). A A. de Kalbermatten, président central du C. A. S. | Club Alpino Svizzero CAS
Sostieni il CAS Dona ora

Hinweis: Questo articolo è disponibile in un'unica lingua. In passato, gli annuari non venivano tradotti.

Il comité centrel del Club Alpin Svizzer preschainta a tuots ils delegios da l'uniun internazionela délias associaziuns d'alpinismo sieus giaviischs sincers da cordiel bainvgnieu sul tenitori helvetic.

El ais fortüno e superbi d'accogler a Genevra, patria dal grand alpinist Horace-Bénédict de Saussure, ils rapreschentants dallas associaziuns alpi-nisticas da quatordesch naziuns, e las ingrazcher da vair tschernieu nos pajais scu sede centrela da lur associaziun e scu lo de reuniun da quaist di. El las felicitescha per la lavur presteda daspö 1a fondaziun da l'U. I. A. A. ed ais persvas, cha l'amur ch'ellas portan alla muntagna e a sias belezzas las inspirerò saimper in lur interpraisas, chi tscherchan d'accompli quaist dobel scopo: fer cognuoscher meglder a tuots las belezzas del muond alpin ed aviciner tuots ils homens da tuottas las naziuns per l'amur della muntagna, chi nun comporta ne jalusia ne rivalited.

Possas vus, Signuors delegios, noss giasts d'un per dis, importer in re-turnand in vos pajais, ün'algordaunza agreabla e diirabla da vos sogiorno tar vos confrers svizzere.

Sion, Avuost 1936.In nom del C. C. del C.A.S., Il president: A. de Kalbermatten.